Pályázatkészítés - Uniós programok

digramm

Hazánk Európai Unióhoz történő csatlakozása új lehetőségeket és kihívásokat tartogat a vállalkozói szektor számára. Az Unió strukturális politikájának célja a közösségi szinttől lényegesen fejletlenebb dél- és közép-európai gazdaságok fejlődésének gyorsítása, a meglévő versenyképességi hátrányok felszámolása. Magyarország jogosult igénybe venni a közösségi forrásokat, melyek közvetlenül magyar közigazgatási szervek közvetítésével és társfinanszírozásával jutnak el a potenciális pályázói körhöz.

Célunk kis- és középvállalkozási szektor műszaki - technológiai korszerűsítésének támogatása sikeres pályázatokon keresztül. Ennek megfelelően cégünk üzletpolitikájának lényege, hogy csak akkor tekintünk egy munkát elvégzettnek, ha a pályázat sikeres. Tapasztalataink szerint az összegek lehívásához is nagy szakértelemre és hozzáértésére van szükség, ezért cégünk vállalja, hogy tanácsadásban részesíti sikeresen pályázott ügyfelét a beruházás megvalósítása alatt és a támogatást “csörgő “ forintra történő váltásában.

Az Új Magyarorszag Fejlesaztési Terv keretében meghírdetett programok:


Igényelje pályázati tanácsadásunkat tanácsadás igénylő űrlapunk kitöltésével. Ezen adatlap alapján EU pályázati tanácsadó szakemberünk felveszi Önnel a kapcsolatot, segít a megfelelő támogatási forma megtalálásában és megpályázásában.